Review Focallure matte lips van koopjesaap.nl

Van koopjesaap.nl ontving ik een matte lip focallure. Ik heb hem getest en vandaag lezen jullie wat ik ervan vind.

20190302_114318.jpg

Ik ontving kleurnummer 05. Het is een iets donker roze teint. Het heeft geen overloop naar een rode kleur. Dat vind ik zelf helemaal bij me passen. Ik ben dol op iets donker roze teinten. Ook ben ik helemaal weg van matte lipgloss/lipsticks. Alleen niet alle matte lipglossen zijn goed voor je lippen.

20190302_114348

Ik heb zoveel lipglossen uitgeprobeerd. Sommige plakken zo hard aan aan mijn lippen dat ik die gewoon heb weggeven. Best zonde van mijn geld. Ik had bijna de neiging om te stoppen met goedekope make-up kopen. Totdat ik op een leuke lipgloss stuitte van koopjesaap.

 

20190302_114512

Toen de lipgloss in mijn brievenbus belandde scheurde ik het enveloppe meteen open. Ja ik was erg benieuwd. Ik kon niet wacht om het te testen. Ik heb dus hele verpakking meteen opengescheurd. Het testen kon beginnen. Al vrijwel meteen werd duidelijk dat deze lipgloss echt iets is voor mij. Mijn lippen en ik zelf was helemaal verknocht geraakt aan deze lipgloss. De kleur is mooi, hij matteert echt goed en hij had een mooie kleur. Eindelijk een lipgloss die niet al teveel hoef te kosten en zijn werking echt goed doet. Hij is ook nog eens long lasting. Hij blijft gewoon de hele dag zitten je hoeft niet bij te smeren. Ik was daar erg tevreden mee. Ik houd van long lasting lipglossen.

Deze lipgloss is verkrijgbaar via koopjesaap.nl  in diverse kleuren voor maar slechts 4.99 (aanbiedingsprijs). Ik zou zeggen mensen probeer het zeker uit voor deze prijs kun je het niet laten liggen. Het mooie is ook dat je geen verzendkosten betaalt. 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s