Books

Ik doe mee met een blogtour georganiseerd door Beauty & Books Magazine voor auteur Frans Claessens voor het boek Een beperking, wat nu? Hieronder mijn recensie. 

Omdat ik zelf autisme heb voelde ik me geroepen om dit boek te lezen. In het begin had ik geen behoefte aan literatuur over mijn ziekte. Ik weet dat ik het niet makkelijk heb gehad door deze ziekte te hebben. Ik was ook een lastpost geweest voor mijn arme ouders, die maar niet begrepen waarom ik zo was. Toen ik hoorde dat een auteur een boek schreef over diverse ziektes waaronder autisme werd mijn enthousiasme alleen maar groter. Het is voor mij soms lastig om een boek te lezen, maar afijn ben blij dat ik dit boek gratis heb mogen ontvangen in ruil voor een recensie.

Ben erg blij dat ik dit boek heb gelezen. Ik vond dit boek erg leuk. Ik was even bang dat autisme even afgekraakt zou worden, wat ik in bepaalde andere artikelen heb gezien, in dit boek was het alleen maar positief. Na het lezen van het boek kreeg ik tranen in mijn ogen want ja het is toch erg om over ziektes te lezen en om te zien hoe erg het is om een ziekte te hebben. Hadden mijn ouders dit boek maar eerder gehad misschien wisten ze toen hoe ze mij moesten behandelen en met mij om dienden te gaan. Ik ben door mijn ziekte een tijdje uit huis geplaatst omdat ze dachten dat ik iets psychisch had. Nu ik ouder ben weet ik dat ik niet psychisch gestoord ben maar een ziekte had. Ik geef dit boek 5 sterren.

Het boek kan besteld worden via 1boek.nl

Lees hier de volledige recensies van ons allemaal: http://www.beautyandbooksmagazine.nl/books-2/blogtour-een-beperking-wat-nu/#more-15748

cover

 

Advertenties